Vi använder oss av Cookies för att förbättra vår hemsida och din shoppingupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du våra Villkor för Cookies.

 

Medlemsvillkor för
Twilfit Sisters

Det är Twilfit AB Organisationsnummer: 556645-9763, Nacka, 1153 131, Nacka Sttrand 26 som står bakom Twilfit Sisters att skicka vår kundtjänst ett meddelende via kontaktformuläret eller telefonnr +46 840309502.

  • Medlemskap i Twilfit Sisters är gratis.

  • Du blir medlem genom att fylla i ett registreringsformulär i en av våra butiker eller på TWILFIT.com. Om du gör detta i butik får du ett medlemskort på en gång, men om du blir medlem på webben så får du ditt medlemskort med din första order.

  • Det är gratis att vara medlem i Twilfit Sisters, men du måste vara minst 14 år för att vara det.

  • Medlemskortet är inte ett betal- eller kreditkort. Medlemskortet ger dig endast tillgång till rabatter och erbjudanden.

  • Du måste visa ditt kort när du handlar i butik, eller logga in på hemsidan när du handlar online för att ta del av medlemsrabatter.

  • När du shoppar online kan du logga in på din sida för ändra din information, skapa en önskelista, prenumerera- eller avsluta en prenumeration på vårt Nyhetsbrev.

  • Twilfit ansvarar inte för eventuella förluster till följd av försummelser, eller felaktig information på din profil.

  • Vi skickar information angående erbjudanden, tävlingar och lokala gevenemang till våra medlemmar via Nyhetsbrevet. Vi ansvarar dock inte för ev. förlorad information med grund i felaktig, eller avsaknad av, information. Vi uppmuntrar dig dock att se till så Nyhetsbrevet inte fastnar i eventuella spam-filter eller i din Skräppost.

  • Om du förlorar dit medlemskort kan du få ett nytt i butik eller genom att ringa vår Kundservice på telnr: +46 840309502 Måndag - Fredag mellan 08:00 och 18:00, Lördag och Söndag 09:00 - 15:00. Din historik kommer att sparas på ditt nya kort.

  • Om du på något sätt förlorat ditt medlemskort kan vi spärra detta. Twilfit bär dock inget ansvar för eventuell felanvändning av ditt medlemskort om du förlorat kortet via stöld eller liknande.

  • Twilfit Sisters samarbetar inte med andra medlemsklubbar eller varumärken, och du får endast Nyhetsbrev från Twilfit Sisters av oss.

  • När du blir medlem i Twilfit Sisters kommer vi spara den information du givit oss. Twilfit använder endast din information för Twilfit Sisters, och för utskick av erbjudanden via e-mail eller SMS. All din information kommer att raderas om du väljer att avsluta ditt medlemskap. Vi delar inte din information med några externa parter. Vi använder din personliga information för att skicka specifika erbjudanden och Nyhetsbrev via Mejl.

 

När du blir medlem i Twilfit Sisters, godkänner du att vi bearbetar din information för att upprätthålla ditt medlemskap. Vi använder oss av informationen ovan för att ge dig fantastiska medlemsförmåner och när du blir medlem påbörjas denna process direkt. Vi använder informatione från din profil för att skräddarsy de erbjudanden som vi skickar till dig - således blir de erbjudanden som skickas till dig relevanta för dig.

Ditt godkännande och din ansökan om medlemskap i Twilfit Sisters ger oss rätt att bearbeta din personliga information, cf. Artikel 6 i ‘the EU Personal Data Regulation’. 1 letter A och B. Du kan återkalla ditt samtycke och din registrering hos Twilfit Sisters på din profil hos twilfit.se, närsomhelst.

Din information används ENDAST för marknadsföring. Information kan delas med externa samarbetspartners som bearbetar informationen på våra vägnar. Vi använder oss av externa samarbetspartners för teknisk verksamhet, förbättringar av Twilfit Sisters, utskick av våra nyhetsbrev, riktad marknadsföring inklusive omfördelning. Dessa företag bearbetar data och, i enlighet med våra instruktioner, bearbetar de även information som vi har kontroll över. De som bearbetar din information kan inte använda din information för något annat syfte än att fullfölja det avtal som de har med oss, och är därför konfidentiellt bundna. Vi har ingått i skriftliga avtal med alla företag som processar data och hanterar din personliga information, å våra vägnar.

Bli medlem i Twilfit Sisters nu >>