Vi använder oss av Cookies för att förbättra vår hemsida och din shoppingupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du våra Villkor för Cookies.

VILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY

Nedan hittar du all relevant information gällande våra leverans- och köpvillkor samt vår Intigritetspolicy. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår Kundservice på [email protected].

 

När du handlar Online

TWILFIT.com är Twilfits officiella butik online. Webbutiken är öppen dygnet runt, så du har möjlighet att handla när det passar dig bäst. Alla priser som visas på hemsidan visas i Svenska Kronor. Vi välkomnar dig som kund, och hoppas att du får en positiv upplevelse när du handlar hos oss.

Twilfits högkvarter finns på adressen:  

Twilfit AB

Organisationsnummer: 556645-9763

Nacka, 1153 131, 

Nacka Sttrand 26

 

Returer

Vi hoppas att alla våra produkter möter dina förväntningar. Men om du inte är nöjd med ditt köp kan du byta eller returnera alla varor som du köpt online, hos oss. För att göra detta måste varorna vara oanvända samt ha kvar alla prislappar. För mer information, se vår Returpolicy.

 

Frakt och Leverans

Dina varor kommer skickas med PostNord inom 3 arbetsdagar efter du beställt din order. I och med vissa helgdagar och högtider (såsom Black Friday, Jul och Påsk) kan din förväntade leveranstid bli längre.

När vi skickat din order kommer din faktura skickas till din angivna mejladress. När du fått denna kan du försäkra dig om att ditt paket är påväg.

Du kan förvänta dig din order inom 7 arbetsdagar efter vi skickat den. Totalt bör leveranstiden inte överstiga 10  arbetsdagar.

Vi levererar din order till närmaste postombud, baserat på din angivna adress. Du får ett separat mail från PostNord när din order är redo för upphämtning.

 

Gratis frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt utom under kampanjer med särskilda villkor. 

 

SLUTSÅLDA VAROR

Dessvärre kan det förekomma att varor och storlekar  som tycks vara tillgängliga på hemsidan är slutsålda. Om så är fallet kommer vi kontakta dig via mail och låta dig välja mellan att avbryta hela din order, eller låta orden gå igenom utan den saknade produkten. Notera att du har 24 timmar på dig att svara. Om vi ej mottar ett svar från dig kommer vi automatisk skicka din order (utan den saknade varan), vi kommer då inte heller debitera dig för den saknade varan. Den saknade varan kommer i detta fall fortfarande vara synlig i din Orderbekräftelse, men den kommer inte vara med på din slutgiltiga faktura. 

 

Reklamation

Reklamationer kan göras inom 2 år efter ditt köp. Kom ihåg att spara din faktura då den fungerar som köpbevis. Reklamationer på levererade varor måste rapporteras till [email protected] med en tydlig förklaring av varans defekt. Vi önskar även en bild där varans defekt tydligt framgår. Vi kommer sedan utreda fallet och skicka en återbetalning om din vara kvalificerars för reklamation.

 

Personlig information

När du beställer varor eller registrerar dig för nyhetsbrev från Twilfit registrerar vi vissa uppgifter (såsom mailadress, telefonnummer och leveransadress). Vi ber dig även att välja favoritvaror och storlekar. Notera att dessa detaljer behövs för att du ska kunna utnyttja tjänster såsom personliga erbjudanden, baserade på dina tidigare köp, samt anpassad information i våra nyhetsbrev. Din privata information sparas endast av Twilfit, och skickas inte vidare till externa parter. Din sparade information gör även att du enkelt kan se vad du köpt från oss vid tidigare tillfällen.

 

Vi Följer Svensk Lag

Användning av vår hemsida, eventuella köp och accepterande av våra Leverans- och köpvillkor regleras och tolkas enligt svensk lag.

 

Cookies

Cookies är korta textfiler som sparas på din dator. De innehåller information gällande din internethistorik. Ingen personlig data sparas via våra cookies, och de kan inte ge dig skadliga virus.


När du besöker vår hemsida använder vi cookies för att se vad våra kunder tittar mest på, och för att kontrollera köpprocessen. Vi använder denna information för att förbättra vår webbshop och den service som vi sedan kan ge till våra kunder.


Om du inte vill acceptera användningen av cookies kan du ställa in din browser så du automatiskt tackar nej till användandet av dessa, och att du får en varning varje gång en hemsida vill spara cookies på din dator. Använd ‘Hjälp’-funktionen för att lära dig mer.


HUR DU TAR BORT COOKIES:
Följ denna guide: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies..

 

Betalning

Vi accepterar följande bankkort: Klarna, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron. Betalningar behandlas av AltaPay. När ditt köp gått igenom reserverar vi en motsvarande summa på ditt angivna kontokort. Vi debiterar ditt kort först efter vi skickat din order, då får du ett bekräftelsemail till din angivna mailadress. Glöm inte att försäkra dig om att mejlet stämmer överens med din beställning. Om det skett ett misstag bör du kontakta kundservice på [email protected] så fort som möjligt.

 

För att du ska kunna använda Klarnas betalningsmetoder kommer vi eventuellt att dela dina personliga uppgifter i form av kontaktuppgifter och information om din order. Detta görs för att Klarna ska kunna avgöra om du är kvalificerad att använda deras betalningsmetoder samt för att skräddarsy dessa för dig. Dina personuppgifter behandlas enligt Klarnas egna integritetsmeddelande.

 

###

 

Intigritetspolicy hos Twilfit

All kunddata hanteras av Twilfit AB, Organisationsnummer: 556645-9763, Nacka, 1153 131, Nacka Sttrand 26.

Personuppgifter som du delger oss sparas i samband med antingen ett köp hos Twilfit eller vid en förfrågan angående en av våra produkter hos Twilfit Kundtjänst eller via data som samlar in via www.TWILFIT.com, och när du besöker en av våra fysiska butiker.

Vår integritetspolicy är avsedd att hjälpa dig att förstå vilka uppgifter vi samlar in, varför vi samlar in dessa och vad vi använder dem för. Det här är viktig information, så vi hoppas att du tar dig tid att läsa detta. 

Alla frågor som rör skydd av personliga uppgifter hänvisas till Twilfit AB:

Twilfit AB

Organisationsnummer: 556645-9763

Nacka, 1153 131, 

Nacka Sttrand 26

Telefonnummer: 08-522 159 00

E-post: [email protected] eller datadministration på e-post: [email protected].

 

Vår behandling av din personliga information:

När du besöker TWILFIT.com samlar vi automatiskt in information om dig och din användning hos TWILFIT.com, till exempel vilken typ av webbläsare du använder, vilka söktermer du använder hos TWILFIT.com, din IP-adress, inklusive din nätverksplats, och information om din dator. Dessutom gäller Twilfit Cookie Policy när du använder TWILFIT.com.

Vi behandlar den personliga informationen för att optimera funktionen och användarupplevelsen på TWILFIT.com och kunna utföra riktad marknadsföring, bland annat via t.ex. Facebook och Google. Denna behandling av information är nödvändig för att vi ska kunna förbättra TWILFIT.com och visa relevanta erbjudanden. 

När du köper en produkt eller kommunicerar med oss om våra produkter samlar vi in den information du själv ger oss. Det kan vara namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningsmetod, information om vilka produkter du köper och eventuellt returnerar, information om förfrågningar och klagomål, leveransförfrågningar och information om den IP-adress från vilken beställningen gjordes, om beställningen sker på TWILFIT.com.

Syftet är att vi ska kunna leverera de produkter du beställt och på annat sätt uppfylla vårt avtal med dig, inklusive hantera dina rättigheter att återvända och annonsera, samt att kunna kontakta dig om relevant information om din produkt om det behövs. Information om dina inköp kan också behandlas för att uppfylla de lagliga kraven, inklusive återkallande av produkter, redovisning och bokföring. När du köper hos TWILFIT.com sparas IP-adressen i syfte att förebygga bedrägerier.

När du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev samlar vi personlig information som ditt namn, din e-postadress och om möjligt ditt mobilnummer. Syftet är att kunna leverera ett nyhetsbrev till dig.
Om du är medlem i Twilfit Sisters och gör ett köp behandlar vi även dina personuppgifter under Twilfit Sisters medlemsvillkor som finns. I händelse av eventuella avvikelser mellan denna sekretesspolicy och Twilfit Sisters medlemsvillkor, gäller den senare.

När du besöker Twilfits Facebooksida behandlas din personliga information som anges i Facebook: s integritets- och cookiepolicy. Om du skriver till oss via vår Facebooksida eller går med i en av våra tävlingar på Facebook, kommer Twilfit att behandla information om ditt namn och ditt bidrag.

Syftet med att Twilfit behandlar din personliga information är att svara på din förfrågan och att låta dig delta i tävlingen samt kontakta dig om du vinner.

 

Tidsfrister för radering / lagringsinformationen 

Informationen lagras enligt den tid som lagen tillåter och vi tar bort den när den inte längre behövs. Perioden beror på informationens art och orsaken till lagringen.

Information som samlas in om din användning av TWILFIT.com raderas enligt reglerna i Twilfit Cookies policy. Cookies som tillhandahålls av Twilfit själva tas bort senast ett år efter att du senast besökte sidan, medan cookies från tredje part har olika tidsfrister. De enskilda tidsfristerna anges i Twilfit Cookie Policy, där du också kan läsa mer om hur du kan ta bort dina cookies själv när du vill.

Information som samlats in i samband med dina inköp och förfrågningar hos Twilfit kommersom regel att raderas lite över 3 år efter ditt köp när rätten att reklamera varorna har löpt ut. Information kan dock lagras under längre tid om vi har ett legitimt behov av längre lagring. Information om retur av varor lagras i upp till 5 år i enlighet med bokföringslagen.

Information du lämnar på Twilfits Facebooksida kommer som regel att vara kvar på Facebook-sidan som en del av sidans historia. Du kan även ta bort din information på sidan när du vill.

 

Dina rättigheter enligt personuppgiftslagen

I samband med vår behandling av dina personuppgifter har du följande rättigheter:

• Rätten att få information om hur vi behandlar din personliga information

• Rätten att få ita del av de personuppgifter vi har om dig.

• Rätten att få felaktiga personuppgifter korrigerade.

• Rätten att ta bort dina personuppgifter.

• Rätten att invända mot att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring.

• Rätten att invända mot automatiska, individuella beslut, inklusive profilering.

• Rätten att flytta dina personuppgifter (dataportabilitet).

• Rätten att återkalla samtycke

Du har rätt att när som helst återkalla samtycke du har gett oss till en viss behandling av personuppgifter, inklusive överföringen av nyhetsbrev. Om du vill återkalla ett samtycke, vänligen kontakta [email protected].

Alla ovanstående rättigheter hanteras manuellt genom att kontakta vår personaldirektör.

Vi får vägra ansökningar som är orimligt repetitiva eller som kräver oproportionerligt tekniska ingrepp eller på annat sätt bryter mot andras personliga information.

Självklart, om vi kan korrigera information, gör vi det gratis, om det inte krävs en oproportionerlig ansträngning.  

Information vi vidarebefordrar

I samband med leverans av varor som du har köpt från Twilfit skickas information om ditt namn, adress, e-post, telefonnummer och beställningsnummer och specifika leveransförfrågningar till PostNord, Prime Cargo eller en annan operatör som hanterar leveransen av de inköpta varorna till dig. Vid köp av icke-lagrade varor kan den angivna informationen vidarebefordras till producenten eller säljaren av den berörda produkten, som då ansvarar för leveransen.

När du gör betaltransaktioner hos TWILFIT.com lagras din betalningsinformation i en säker PCI-certifierad miljö som uppfyller internationella säkerhetsstandarder, där de sedan kan återanvändas när de köps på TWILFIT.com. När du använder ett betalkort på TWILFIT.com kan endast AltaPay - och inte Twilfit - få tillgång till din information. 
Twilfit kommer att behålla dina uppgifter i fem år från det att den sista fakturan utfärdades, eller så länge du är medlem i Twilfit Sisters. Om du vill radera dina uppgifter efter den period som lagen föreskriver kommer de att anonymiseras och användas uteslutande för statistiska ändamål.

Information kan delges till externa partners som in sin tur behandlar den med sekretess och på vår vägnar. Vi använder dessa externa samarbetspartners för bland annat teknisk drift av system och förbättringar av TWILFIT.com, skicka ut nyhetsbrev och riktade marknadsföring, inklusive omfördelning, samt för din bedömning av vårt företag och produkter. Dessa företag är data processorer och behandlar datan utefter våra instruktioner för vilka vi är dataägare. Data processorn får inte använda informationen för något annat syfte än att fullgöra syftet med vårt avtal och informationen är föremål för sekretess. Vi har ingått skriftliga databehandlingsavtal med alla företag som behandlar personuppgifter på våra vägnar.

Informationssäkerhet

Vi arbetar hårt för att skydda Twilfit, våra kunder och våra affärspartners mot obehörig tillgång, ändring, avslöjande eller förstörelse av personuppgifter som vi lagrar. Endast anställda som har ett verkligt behov av att få tillgång till dina personuppgifter för att göra sitt arbete har tillgång till informationen. Dessa anställda instrueras i hur personuppgifter behandlas ordentligt. Dessutom har vi genomfört följande organisatoriska och tekniska åtgärder i allmänhet vid Twilfit:

• Antivirus på alla IT-system som behandlar personlig information.

• Backup av alla IT-system som behandlar personuppgifter.

• Åtkomstbegränsning till personuppgifter, så att åtkomst endast tillåts vid behov.

• Skydd av alla IT-system med lösenord.

• Databehandlingsavtal med leverantörer som behandlar personuppgifter på våra vägnar.

• Förklaringar om sekretess med personal som behöver behandla personuppgifter.

• Vägledning om säker behandling av personuppgifter och informationstillgångar för personal med tillgång till informationssystem.

• Genomförandet av ovanstående riskbedömning och dokumentation av alla system som behandlar personuppgifter är i syfte att säkerställa ett informerat underlag i säkerhetsnivån för våra personuppgifter.

 

Senast uppdaterat: 22.06.2020